ЉУБОВ И СЕКС

Девет работи што не им се допаѓаат на мажите во однос на жените во кревет!

Мажите решија јасно и гласно да ги откријат работите кои ги мачат кај партнерките кога е сексот во прашање. Обрнете внимание, можеби правите нешто од ова без да го сфатите. За почеток, на мажите не им се допаѓа кога жените престануваат да се замараат за долна облека, бидејќи не сакаат секој пат да гледаат принт од ликот на Дизни.

1. Залак, но на лош начин. Кога сте долу, држете ги забите подалеку, тоа не е храна.

2. Штом заврши сексот, таа облекува стари пижами со моделот на завесите на баба и. Можеби ќе имаше втор круг, вака…

3. Кога ќе го оставите телевизорот вклучен и повремено ќе погледнете во него за време на сексот.

4. Кога ќе престанете да се мачите за долна облека. Не сакаме да ги гледаме ликовите на Дизни секој пат.

5. Кога една девојка само лежи таму и не прави ништо. Тоа е најлошото нешто што може да го направи во кревет.

6. Завива, особено ако знае дека имам цимер. Не може да возбудува, некултурно е.

7. Кога ќе започне предиграта и ќе каже дека е уморна.

8. Некогаш сакаме само да заспиеме после секс и не ни се допаѓа кога се нагризувате затоа што не сакаме да зборуваме и да се гушкаме.

9. Кога ќе праша дали е таа виновна што не доживеав оргазам и кога го зема премногу при срце.

Facebook коментари:

Напишете коментар

Back to top button
close