АСТРОЛОГИЈА

Зошто ги сакаме Вагите? Астролог открива 6 причини, дали и вас ве шармираат?

Сите ги сакаат Вагите. Тие се седмиот знак во Зодијакот, воздушен знак и единствениот објект, вели астрологот Јована Вилимоновиќ и објаснува зошто на сите им се омилени.

Вагите секогаш се ориентирани кон другите луѓе и сакаат соработка. Не е лесно да ги убедите да направат нешто, бидејќи секогаш размислуваат дали некоја одлука е добра за другите. Прават компромиси без проблеми.

Тие се социјални
Вагите сакаат да бидат опкружени со луѓе што ги сакаат. Многу им е важно постојано да се дружат. Ова е нивната основна потреба. За да не се сами. Отворени се и сакаат друштво, сакаат да разговараат со сите, важно е да не им е досадно. Тие ја поднесуваат секоја тешка ситуација за никој да не забележи дека не им е се така лесно. Тие се дипломати и одлични комуникатори. Дружењето и добриот разговор можат да им го разубават денот.

Тие се харизматични
Освен што се социјални, тие се и прилагодливи. Не им е тешко да се согласат со луѓе кои не се слични на нив, бидејќи најважно им е да бидат фини, културни и никој да не држи ништо против нив. Тие се шармантни и харизматични. Тие секогаш знаат кому да кажат. Тие лесно излегуваат како победници во секоја расправија. На Вагите им е многу непријатно ако ништо не се случи и ако нема компромис.

Тие се грижат
Вагата не ги става сопствените потреби на прво место. Тешко им е да кажат „не“. Тие се сочувствителни и многу се грижат за другите. Овие квалитети ги прават сигурни пријатели и партнери. Жената Вага ќе ги поддржува соништата на партнерот и ќе биде со вас во секоја тешка ситуација.

Лесно го чуваат мирот
Ако има нешто што Вагите мразат, тоа е конфликт. Најчесто другите луѓе можат да ги вовлечат во проблемот. Тие ја ценат хармонијата и мирот пред се друго. Вагите имаат способност лесно да ги решаваат проблемите со дипломатски став и знаат како да ја намалат тензијата. За се имаат аргумент. На Вагата секогаш можете да и верувате бидејќи е лојална.

Тие се кооперативни
Вагата има силна желба за мир во светот. Во нејзината природа е да соработува. Животот е лесен и едноставен со нив. Не сакаат да се расправаат со другите, тоа им е под чест. Жената Вага е секогаш за мир и се труди да ги усреќи сите околу себе.

Тие се естетичари
Вагите се креативни и уметнички души. Интелигенцијата ја изразуваат преку креативноста и најчесто се вклучени во некои уметнички проекти. Тие имаат чувство за убавина и се гледаат во дизајнерските кругови, без разлика дали дизајнираат облека, мебел или дизајнираат онлајн. Сакаат убави нешта, луксуз. Тие се облекуваат елегантно и секогаш се во тренд.

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close