АСТРОЛОГИЈА

Тие се бездушни: Трите најнемилосрдни хороскопски знаци

Вага – Вагите и нивниот шарм одат рака под рака. Но, внимавајте овој хороскопски знак шармира преку начинот да манипулира со вас, правејќи ги големи лажговци. Нивните лаги доаѓаат од причини како што е желбата да остават добар прв впечаток или да го добијат она што го сакаат. Но, поентата е што нивната неодлучност води до заборав, што на крајот резултира со тоа што тие не можат да се сетат на својата лага.

Водолија – Лагата на Водолија е прилично безопасна и не предизвикува голема штета. Но, се разбира, секогаш има исклучоци. Нивната навика да лажат потекнува од тоа што им даваат приоритет на сопствениот мир и се грижат да не ги повредат луѓето што им значат. Сепак, нивните лаги честопати можат да имаат контраефект кога ќе се открие вистината.

Стрелец – Огнен знак кој секогаш ги наоѓа најдобрите начини за напредување во животот и често се однесува многу безобразно кон другите. Стрелците знаат да бидат тесногради, ќе го коваат својот пат без да обрнуваат внимание на другите кои им помагаат во тоа и колку тоа им штети. Затоа, не очекувајте да се грижат за вашите чувства ако не се вклопувате во нивната визија.

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close