АСТРОЛОГИЈА

Наскоро доаѓа Полна Месечина во Стрелец: Од 23. мај сите хороскопски знаци ќе почувствуваат големи промени на своја кожа

Под полна месечина во Стрелец на 23 мај 2024 година, веројатно ќе го збогатиме нашиот сопствен начин на размислување и ќе се чувствуваме оптимисти за иднината. Онаму каде што претходно можеби сме виделе затворени врати или блокади на патиштата, оваа полна месечина ќе свети, овозможувајќи ни да видиме нов пат напред.

Полна Месечина во Стрелец

За да ја искористиме енергијата на оваа полна месечина, благодарноста ќе биде нашиот клуч. Колку повеќе се фокусираме на сите подароци и изобилство околу нас, колку повеќе можеме да славиме каде сме денес и да се чувствуваме спокојни со нашата моментална ситуација, толку повеќе ќе имаме корист од оваа полна месечина.

Полна месечина во Стрелец и нашата намера да направиме радост
Користете ја оваа полна месечина како потсетник за да барате радост, да го прославите сето она што ве прави да се чувствувате добро и да внесете мала авантура и игра во вашиот живот! Испробувањето нови работи, дружењето со пријателите кои прават да се чувствувате добро, правите нешто што ги разгорува вашите страсти и само потсетувањето дека животот не е тежок се одлични начини да се усогласите со оваа енергија.

Нашата намера, исто така, може да ни помогне да го ослободиме срамот за создавање радост. Понекогаш чувствуваме дека е неопходна напорна работа за да се чувствуваме продуктивни или да се направи разлика. Сепак, понекогаш најдобрата разлика што можеме да ја направиме во нашите животи и во животите на другите е да бидеме таа личност што носи радост.

Полна месечина во Стрелец и Нептун – планета од соништата
Нептун, планетата на соништата, е активна под оваа Полна Месечина, давајќи ни бран на поддршка кога станува збор за остварување на нашите сопствени соништа. Осмели се да сонуваш големо, осмели се да достигнеш повисоко и да се водиш од светлината на полната месечина.

Нептун е исто така многу креативна планета, па креативните проекти ќе бидат особено поддржани. Можеме да почувствуваме и наплив на креативна енергија, која ни овозможува да размислуваме поинаку и да се чувствуваме покомплетни.

Секогаш кога енергијата на Нептун е силна, тоа е обично начин на универзумот да не потсети да им веруваме на нашите инстинкти. Нашата интуиција може да се засили под магијата на Нептун, па ако има нешто што треба да го завршите или конкретно да го ослободите во вашиот живот, слушајте ја вашата интуиција.

Ако сакате да ги апсорбирате изобилните вибрации на оваа полна месечина, треба да се ставите во изобилство на размислување, а најбрзиот начин да го направите тоа е преку благодарност. Да се ​​биде благодарен за сè што имате ви овозможува да ги зголемите вашите вибрации и да ги гледате работите од попозитивен начин на размислување.

Ако поминувате низ тежок период, проверете дали можете да се извлечете од нередот така што ќе одморите и ќе одвоите време за задоволство. Направете ја вашата намера задоволство и радост и видете како тоа им помага на работите да се променат.

Subscribe
Notify of
2 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Наскоро доаѓа Полна Месечина во Стрелец: Од 23. мај сите … […]

[…] Наскоро доаѓа Полна Месечина во Стрелец: Од 23. мај сите … […]

Back to top button
close