АСТРОЛОГИЈА

Младата месечина во Близнаци ја менува судбината на 4 хороскопски знаци! Следните 2 недели се клучни

Влијанието на младата месечина кај Близнаците носи нова енергија и промени за одредени знаци. Млада месечина во Близнаци е астролошки настан кој треба да се искористи во интервалот од следните две недели, кога нејзината моќ е најизразена.

Младата месечина во Близнаци

Астрологијата често ни го привлекува вниманието на влијанијата на небесните тела, а младата месечина е еден од најважните настани што симболизира нови почетоци, свежи можности и отворање на нови поглавја во нашите животи. Ако верувате во моќта на ѕвездите, сега е вистинското време да се подготвите за промени.

Младата месечина која се појави на 6 јуни во знакот Близнаци носи посебна енергија која може да донесе позитивни промени, да стимулира нови проекти, да научи нови вештини и да се поврзува со интересни луѓе.

Четирите хороскопски знаци особено го чувствуваат влијанието на оваа млада месечина и дека после неа следат неверојатни промени.

Близнаци
Ако се чувствувате повеќе преоптоварени од вообичаено за време на оваа Млада Месечина, тоа е затоа што вашето сончево враќање беше интензивно и возбудливо. Со експанзивниот Јупитер кој сега се движи низ вашиот знак, сè за вашиот идентитет ќе стане поизразено. Очекувајте личен раст и напредок, дури и ако не изгледа така во моментов.

Што да очекуваме? Нови и посилни врски со вашата околина, подобар однос со минатото, посилна самодоверба.

Стрелец
Јунската млада месечина е потсетник за Стрелецот дека не постои формула за совршена љубов. Ако сте имале проблем во вашата врска со некого, тоа не значи дека таа личност не е на иста страна со вас – можеби едноставно не се разбирате и не комуницирате доволно отворено. Младата месечина кај Близнаците влијае на вашата седма куќа, која е за партнерства, па ќе ги нагласи вистините на кои треба да се осврнете.

Што да очекуваме? Повеќе разбирање за другите, потемелна анализа на односите, зголемена емпатија и подобра комуникација.

Вага
За Вагите, Младата Месечина носи интензивна енергија во вашата деветта куќа на образованието, патувањето и филозофијата. Овој период може да донесе нови знаења, проширување на хоризонтите и откривање на нови интереси. Можеби чувствувате потреба да истражувате и учите, без разлика дали преку формално образование, патување или независно истражување.

Што да очекуваме? Нови авантури во учењето, патувања кои ги прошируваат хоризонтите, подлабоко разбирање на светот и сопствените вредности.

Бик
За време на оваа Млада Месечина, Бикот ќе доживее промени во осмата куќа, која се однесува на трансформација, заеднички ресурси и интимност. Овој период може да донесе длабоки емоционални и психолошки промени, како и можности за финансиски напредок преку заеднички проекти или инвестиции.

Што да очекуваме? Интензивно емоционално искуство, финансиски раст преку заеднички ресурси, подлабоки врски со партнер или деловни соработници.

Водолија
Водолиите ќе го почувствуваат влијанието на Младата Месечина во петтата куќа, што се однесува на креативноста, љубовта и децата. Очекувајте излив на инспирација и креативност, како и можности за романтични авантури или зајакнување на постоечките љубовни врски. Ова е идеално време да се посветите на вашите страсти и хоби.

Што да очекуваме? Креативен процут, нови романтични врски или зајакнување на постоечките, радост и забава преку хоби и активности што ги сакате.

Subscribe
Notify of
1 Коментар
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Во вашата врска владее радост, а особено по четврток (Млада месечина во Близнаци) може да добиете добри вести од партнерот! Доколку не […]

Back to top button
close