ЗАНИМЛИВОСТИ

Трик за брилијантно бели алишта! Потребни ви се само 2 состојки кои веројатно ги имате дома

Ако сте забележале дека вашите бели алишта се сиви по миењето, не треба да барате нови производи во продавницата. Постои генијален трик за кој не ви требаат дополнителни пари.

Се што ви треба е еден прашок за пециво и една таблета аспирин. Аспиринот треба да го ставите директно во барабанот, заедно со алиштата, додека прашокот за пециво оди во преградата за прашок за пред перење, а течниот детергент го ставате во главната преграда.

Се мие со предперење на 90 степени. Резултатите ќе ве воодушеват.

Facebook коментари:

Напишете коментар

Back to top button