ЗАНИМЛИВОСТИ

Ragusa360: Време е да ја доживеете новогодишната магија во Скопје

Реалноста и новогодишната и божиќна фантазија се испреплетуваат на терасата на Ragusa360 Rooftop во Скопје, каде оваа година е едно од најпрекрасно украсените места, царството на чудата и убавината.

Ragusa 360 NY 2023 2

Дозволете волшебните украси, блескавите светилки и празничниот дух да ве освојат. Тоа не е само место за посета, тоа е искуство кое ќе ви го исполни срцето со магијата на празничната сезона, оставајќи ве негувани спомени кои ќе траат цел живот.

Ragusa 360 NY 2023 3

Секој детаљ е смислено изработен за да ја истакне магијата, оставајќи ве крајно воодушевени. Не заборавајте на вашиот фотоапарат бидејќи фотографиите што ги направите во овој волшебен амбиент ќе го разбудат празничниот дух во вас.

Ragusa 360 NY 2023

Влезете во светот на магијата на Ragusa360 Rooftop во Скопје и уживајте во чудесниот амбиент.

Среќни празници!

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close