ЗАНИМЛИВОСТИ

Пораѓај што ги шокира лекарите: Бебе се родило заедно со контрацептивна спирала

реклама

Бебето станало популарно за неколку секунди по раѓањето, а за тоа има добра причина. Имено, момчето по име Декстер од Виетнам, станало вирална сензација од моментот кога се родил, бидејќи – се родил и покрај интраутерина контрацептивна спирала.

Бебе се родило заедно со контрацептивна спирала

Контрацептивата била скриена зад плацентата на мајката, а мама Луси Хејден објаснила дека бременоста целосно ја изненадила. Фотографијата воодушеви многумина бидејќи всушност изгледа дека бебето победнички го држи средството за контрацепција.

Само еден процент од жените остануваат бремени и покрај овој лек, а Луси беше една од нив.

Facebook коментари:

Напишете коментар

Back to top button
close