КУЛТУРА

„Во спомен на Катина Иванова”

На 20 септември (среда), во МНТ (на големата сцена), во 12:00 часот ве покануваме да и одадеме почит на нашата драга Катина Иванова, големата актерка која повеќе од четири децении беше дел од Македонскиот народен театар. Низ видеа, фотографии и сведоштва на „Во спомен на Катина Иванова” ќе се присетиме на нејзините реализирани улоги, нејзината насмевка, топол сензибилитет и поддршка која ја даваше.

РСМ НУ Македонски народен театар

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close