mercedes

  • ТЕХНОЛОГИЈА

    Tesla ги надмина BMW и Mercedes

    Американските медиуми пишуваат дека Tesla не само што ги победи производителите на луксузни автомобили во однос на продажбата на автомобили…

Back to top button
close