МАГАЗИН

Црвена Јабука за Бекстејџ: Нема пензија се додека не видиме дека љубовта го победила примитивизмот на Балканот

реклама

Бендот „Црвена јабука” од Сараево, кој постои повеќе од 30 години, е познат по многуте хитови: „Дирлија”, „Бјежи кишо с прозора”, „То ми ради”….Нејзин заштитен знак е пејачот на групата Дражен Жериќ- Жера кој е познат по својот специфилен имиџ, црвени патики и иста фризура која со години ја негува.Неодамна тие имаа настап во Македонија, прилика која естрадниот магазин Бекстејџ не ја пропушти да направи ексклузивно интервју.

Црвена Јабука

Што фронтменот на Црвена Јабука кажа за естрадниот магазин зад сцената погледнете во видеото

Facebook коментари:

Напишете коментар

Back to top button
close