МАГАЗИН

Саша Поповиќ откри кога ќе се пензионира: „Да не работиш ништо е најлошата работа“

Саша Поповиќ зад себе има блескава кариера и бројни деловни потфати кои го прославија. Тој гостуваше во емисијата „Пулс на Србија“ каде откри кога ќе се пензионира.

– Да се ​​биде во пензија и да не правиш ништо е најлошата работа денес. Тогаш човекот брзо старее и се распаѓа. Сакам да го правам ова и се чувствувам како пред 23 години кога го направив Гранд или како во 1982 година кога го снимавме „Чачак, Чачак“ – рече Поповиќ.

Што се однесува до него, тој рече дека може да замине сега и никогаш да не се врати.

– Можам да заминам сега и да не се вратам. Јас сум во пензија, можам да се одморам. Но, јас го сакам Гранд, успеав. Толку многу пејачи изнесов и ја задржав кариерата. Саша Поповиќ не ја направи само новата Звездите на Гранд. Не направив кариера за Шабан Шаулиќ, Снежана Ѓуришиќ или Ана Бекута. Но, ние бевме таму за да ја задржиме нивната кариера и популарност. Иако сите знаеме кој ги родила сите Звезде Гранд – рече Поповиќ и продолжи:

– Ги нема веќе Тозовац, Маринко Роквиќ, Шабан, Џеј, Синан, Бора Дрљача, Мерима итн. Кој би ги наследил да фи нема Звездите на Гранд, а сите знаеме кои се Тања Савиќ, Милан Станковиќ, Александра Пријовиќ, Милица Тодоровиќ, Андреана Чекиќ, Александра Младеновиќ. Сето тоа излезе од овие Звездите на Гранд.

Слични објави