МАГАЗИН

Наталија Данаилова во етер праќа нова песна во денс ритам за повеќе среќа

реклама

Небо диво е најновото од Наталија која македонската публика ја знае од повеќето талент шоуа и од учевството на повеќето македонски фестивали (Макфест, Охридски трубадури…).

Позади себе има веќе еден албум „Сѐ за тебе“ а „Небо диво“ ќе си има свое место во вториот албум кој ќе биде заокружен до крајот на годината.

Музиката и текстот се на Весна Малинова, аранжманот на Илија Ќосевски. Видеото го снимаше Ѓорѓи Вацев.

Facebook коментари:

Напишете коментар

Back to top button
close