#Турлитаваинтервју

Херкулес во реалниот живот (Видео)

Постојат три типа на мажи: силен, моќен и овој тип. Како си го качи на рамења како да е памук.…

Како изгледа VAR технологијата во Африка?

VAR технологијата стана хит по завршувањето на светското првенство во фудбал, што се оддржа оваа година во Русија. Со оваа…

Дете за првпат пробува наочари

Уникатна реакција на детенце кога за првпат пробува наочари.

Ни крив ни дужен си го окрка

Добра фора каде што еден провоцира а друг добива ќотек. Али смеењево на снимателов го прави видеото уште поинтересно.

Позитив на денот: Куче вежба исто како човек

Кучето учи и прави се што гледа. Така е и во овој случај каде што кучето вежба заедно со својот…

Реакцијата на 10 – месечното бебе кое за првпат се запознава со сестрата близначка на својата мајка

10 месечното бебе стана хит на социјалните мрежи откако мајка му ја сними неговата реакција при гледањето на неговата тетка…

Мрзлив или паметен татко?

Татково нашол интересен начин како да си игра со своето дете, а да не мрдне од место.

Го натера син му да го искрши својот XBOX

Пример за секој родител. Причината е очигледна, детево книга не фатило откако му ја купиле конзолата.

Еден обичен ден во Брисел: Баба игра на битбокс

Бабава ги изненади туристиве и луѓето кои се шетаа низ плоштадот во Брисел, играјќи на битбокс. Кога се сака нешто,…

Бебе покажува невидена сила и енергија за неговите години

Башка стомачните уште од мали години му се направени.