#Турлитаваинтервју

Позитив на денот!

Ваков доктор сите би сакале да го имаме за матичен.

Кога ќе ти ја погодат песната на концерт

Му ја погодија песната и го покажа своето позитивно расположение.

Кој рече дека африканците немаат смисла за хумор?

Во Африка миењето заби е потешко него што замислувате, поготово ако имате афричка смисла за хумор.

Будење со моторна пила

Другар за пример.

Фотошоп левел 100

Овој левел на фотошоп се достигнува само со слушање на турбофолк.

Познатата нумера Smells like teen spirit изведена со лопата

Креативна изведба од креативен момак.

Цела продавница во џеб ја има ставено

Вади, вади, никако да се извади. Цела роба ја има земено.

Сине, сине, ај помогни му на брат ти со точакот

Малиов е премногу возбуден што му помага на брат му околу возењето на точак. Емоциите се поголеми од неговата облека.

Еј, абе кај ми отиде?

Детенце стана хит на социјалните мрежи откако за прв пат виде како изгледа едно огледало, помислувајќи дека позади него постои…

Мало,мало, али храбро

Првиот скок во вода секогаш се памти нели?