#Турлитаваинтервју

Видео: Пијан навивач ја штипел новинарката по задникот, па си го добил своето

Марија Фернанда Мора по завршувањето на мечот во Торонтодавала извештај пред стадионот Гвадалхара, каде што пијан навивач почнал да ја…