#Турлитаваинтервју

Интересна идеја за претставување на гостите на свадба

Еве една идеја како да ги претставите гостите на вашата свадба. Се што ви е потребно е едно виски и…

Босански педикир

Колегите од работа му направија специјален третман на нозете.

Додека идеше интервју во живо, детето во позадина ги дочека своите 5 минути и се покажа во најдобро светло

За време на отварање на трговски центар, дете кое стоеше позади водителката стана вистински хит.

Толку силно кива што им ги соблекува фустаните на девојките

Интересна скриена камера. Има што да се види.    

Кога сонот е посладок од сладоледот или пак обратно

Малиов е упорен, само прашањето е на што мисли додека спие?

Седната на ивица на базен, со брич во раката и почнала да се бричи сред базен полн со деца

На одмор луѓето идат да се одморат и да заборават на сите стресови, али една жена изгледа премногу се опуштила…