АСТРОЛОГИЈА

Според астролозите, ова се 4-те најсреќни денови во април

Астролозите откриваат кои денови во април можат да бидат најуспешни и зошто. Обидете се да ги зачувате овие податоци или да ги запишете за да знаете кога треба да бидете најактивни. Овие денови ќе ви помогнат да ја програмирате вашата енергија за успех и остварување на вашите цели. Во деновите на сила, не треба да се ограничувате или да создавате пречки за сопствениот развој. Ова се денови кога нема граници напред. Нека само среќата и љубовта го информираат вашиот живот.

Хороскоп

4 април – датум во огледало
Ова ќе биде еден од најизбалансираните денови во годината. Овој месец ќе можете да правите што сакате – и тоа без никакви компликации.

На овој ден сите наши врати ќе бидат отворени. Четири ќе ви помогне да се ослободите од лошите спомени и да станете она за што долго време сонувавме или да го направите првиот чекор кон тоа. Верувајте во себе и запомнете дека на 4. 4. слободно правете го она што ве прави посреќни вас или вашите најблиски.

21 април – Тригон Сонце-Плутон
Ова ќе биде многу, многу емотивен ден (на добар начин) поради учеството во хармоничен аспект на Сонцето. Квадратурата не се издвојува особено во однос на позадината на другите аспекти, но ако во овој аспект се вклучени далечни објекти, тогаш тоа е исклучително важно. Ова е ден на добрина, грижа, позитивност, взаемна помош и зголемена комуникација. Луѓето ќе комуницираат повеќе и ќе станат отворени еден кон друг. Користете го ова за да се смирите со некого или да се зближите или да најдете сродни души и нови пријатели.

26 април е денот на почетокот на директното движење на Меркур
На овој ден, Меркур ќе се врати во директно движење, завршувајќи ја ретроградната фаза. Овој ден ќе биде исклучително поволен за многумина од нас. Финансискиот сектор ќе процвета и повторно ќе почне да носи позитивни емоции кај многумина од нас. Главната работа овој ден е да не бидете мрзеливи и да бидете отворени за нови познанства и барање инспирација.

29 април – Венера се сели во Бик
Втората куќа на хороскопот, претставена од Бик, најчесто е одговорна за сферата на пари, успех и финансиска среќа, имот и човечки тајни. Венера не е особено поврзана со сето ова, но ќе ни ја даде сета сила да се движиме кон нашите соништа.

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close