АСТРОЛОГИЈА

Пристигнува полна Месечина во Девица: Обратете внимание на вашиот ум, тело и душа

Полната Месечина во Девица пристигнува на 24 февруари 2024 година и е последната Полна Месечина во астролошката година и последната Полна Месечина пред почетокот на сезоната на затемнување. Енергијата за чистење ќе биде силна под оваа полна месечина. Обратете внимание на вашиот ум, тело и душа.

Полна Месечина во Девица

Меркур ќе има силно влијание за време на полната месечина. Меркур е и природен владетел на Девицата, па неговото присуство ќе биде засилено. Под оваа полна Месечина можеме да примаме пораки или знаци од универзумот кои можат да не водат. Да обратиме внимание и да му веруваме на нашиот внатрешен глас.

Исцелителната енергија е силна под полна Месечина во Девица, особено онаа што се однесува на исхраната на нашето тело. Мора да се грижиме за нашето здравје. Искористете ја нејзината енергија за да ја промените вашата исхрана, започнете нов план за вежбање.

Сатурн е исто така активен под оваа Полна Месечина и иако неговото присуство понекогаш може да биде силно, ќе ни помогне да поставиме граници, особено кога станува збор за нашето здравје. Сатурн ќе не води да бидеме цврсти со себе и ќе ни даде самодоверба да станеме и да го бараме од другите тоа што ни треба.

Искористете ја моќта на Сатурн за да се наметнете и да ги почитувате сите граници. Кажувањето „не“ може да биде страшно и конфронтирачко, но знајте дека универзумот е на ваша страна и ги поддржува сите ваши напори да постигнете подобро здравје во вашиот живот.

Генерално, полната месечина во Девица е моќна и ќе ни помогне да ја затвориме вратата на астролошката година. Додека силна прочистувачка енергија циркулира под оваа Полна Месечина, има и силни потпорни вибрации кои не охрабруваат да се фокусираме на благосостојбата.

Нашето тело е наш храм и време е така да се однесуваме кон себе.

Subscribe
Notify of
1 Коментар
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] менуваат животот на сите хороскопски знаци. Исто така, полна месечина не очекува во знакот Девица на 24 февруари, а ќе има влијание и кај Девиците, […]

Back to top button
close