АСТРОЛОГИЈА

Најсреќни денови во јуни: Посветете посебно внимание на овој бидејќи може да ви го промени животот

Астролозите открија кои денови во месец јуни можат да ни бидат најуспешни и зошто. Обидете се да ги запомните овие датуми за да знаете кога треба да бидете најактивни.

хороскоп

3 јуни – Меркур преминува во знакот Близнаци

Првиот поволен ден е 3 јуни. На овој ден, Меркур ќе се пресели во знакот на Близнаци – ова е неговата најповолна положба, не сметајќи го неговиот престој во знакот на Девица. Меркур е исклучително силен во овој знак и може многу да ни ги промени животите, обезбедувајќи ни помош во решавањето на финансиските и други важни работи, дарувајќи нè со силна меморија, желба за патување и откривање нови хоризонти. Многу убавото време започнува на 3 јуни, затоа не оставајте ништо за подоцна. Меркур ќе ви помогне да сфатите како да ги заобиколите пречките во иднина.

6 јуни – Датум на огледало

Шести јуни е исклучително поволен ден. На овој ден со светот ќе владеат шестмина – еден од најкреативните бројки, кој ќе ни даде желба да бидеме подобри и поуспешни. На овој ден потрудете се да бидете што е можно попродуктивни и не плашете се да ја слушате вашата интуиција, особено ако работите на креативно поле – рекламирање, дизајн, музика и слично.

11 јуни – Квадрат на Марс и Плутон

Марс и Плутон ќе бидат во прилично поволна позиција во однос на овој ден. На овој ден ќе се зголеми нашата волја и желба да се бориме за среќа. Ќе има страст и желба за напредок, за постигнување подвизи за себе и за вашите најблиски. Најсилната енергија на овој ден ќе биде од колективна природа. Мора да бидете поблиски со пријателите, колегите, роднините.

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close