АСТРОЛОГИЈА

Кармата никогаш не спие: Следуваат големи, ненадејни љубови – овие четири знаци нема да знаат што ги погодило!

Последната млада месечина во 2023 година може засекогаш да ги промени животите на неколку хороскопски знаци, бидејќи се случува во врска со Марс! Тоа значи дека кармичките задачи на иднината ќе бидат решени во средината на декември – врзете ги појасите!

Кармата не спие! Кога се чини дека ништо ново нема да дојде во вашиот живот, планетите сигурно ќе испратат апсолутно неверојатни настани. Токму тоа не чека на 13 декември на младата месечина во Стрелец, која ќе се случи со спојување на Сонцето, Месечината и Марс.

Поважно е тоа што Марс е диспонент (преносител) на енергијата на идниот јазол во Овен, создавајќи активна и огнена атмосфера на брзи, ненадејни настани во животот.

Освен тоа, Марс ги симболизира мажите, па може да се појави нов партнер во животот на многу жени – младата месечина секогаш носи почеток на нов циклус во животот.

Близнаци

Новата месечина се случува во вашиот сектор за врски, што значи дека одеднаш би можеле да имате нов партнер. Згора на тоа, ситуацијата може да се случи за време на патување или ќе го запознаете преку социјалните мрежи или страниците за запознавање. Бидете сигурни дека оваа личност е вашиот кармички партнер, бидејќи Марс го контролира јазолот на идната карма, а во 2024 година вашата врска би можела да стане официјална.

Лав

Младата месечина се појавува во вашиот љубовен сектор, што значи дека на нивна иницијатива можете да запознаете нова личност. Патем, тоа може да биде странец, учител, адвокат или личност со некоја сериозна титула – Марс владее со секторот за успех на вашата табела. Бидете сигурни дека романсата брзо ќе се развие, бидејќи младата месечина на 13 декември е во променливиот знак на Стрелец – ќе мора брзо да се прилагодите на околностите и предлозите на партнерот.

Стрелец

Ова е вашата млада месечина и вашите правила! Ќе бидете толку привлечни што Универзумот сигурно ќе ви испрати блескава и ненадејна љубов. На 13 декември Месечината, Сонцето и Марс ќе се придружат на вашиот знак, додека идниот јазол ќе биде во љубовниот сектор! Многу е веројатно дека можете да доживеете сериозен интензитет на страст, бидејќи Месечината во вашата карта владее со секторот на сексуалноста – подгответе се за бурен и сладок период.

Вага

На младата месечина на 13 декември ќе има врска помеѓу владетелот на секторот на вашиот партнер во туристичкиот сектор – љубовта можете да ја сретнете на службено патување, тренинг или со помош на роднина. Бидете отворени, бидејќи вашите врски имаат големо внимание од Универзумот во текот на декември. Марс ќе внесе интересни луѓе во вашиот живот до крајот на 2023 година, но најзначајниот настан очекувајте го кон средината на месецот.

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close