АСТРОЛОГИЈА

Два хороскопски знаци кои тешко кажуваат „те сакам“: Дајте им повеќе време

Изгледаат ладни и нечувствителни, но само на прв поглед

И додека тие се фрустрирани затоа што не можат да кажат „те сакам“ – можеби треба да научите како да внимавате на знаците што ќе ви го покажат тоа.

Јарец
Ладно, тоа е првиот впечаток што го добиваме за луѓето родени во овој хороскопски знак. Тие се претставени од другите како непробојни тврдини кои не се лесно допрени или освоени, но во нивните четири ѕида, тие можат да плачат цела ноќ. Се разбира, под услов да се сами во куќата.

Дури кога ќе бидете подготвени да се откажете од нив, ќе ја изгребете нивната површина и ќе сфатите дека тие имаат чувства и дека се длабоки.

Стравот да бидат повредени е она што ги спречува да ги покажат своите емоции, па често ги држат длабоко во себе. Тие повеќе би сакале да ја изгубат раката отколку да кажат некому дека го сакаат и се грижат за нив. Меѓутоа, нивната маска паѓа кога ќе ги пробиете ѕидовите. Потребни ви се само челични нерви и многу трпение.

Лав
Лавот не може да се справи со суетата што ги спречува да се отворат и да ја покажат својата ранливост пред другите луѓе, дури и ако ја познаваат таа личност цел живот. Тие никогаш нема да признаат дека се срамат; секогаш ќе имате впечаток дека знаете помалку за него отколку што тој знае за вас.

„Жал ми е“ е збор што Лавот тешко ќе го каже. Дури и на одредено ниво да е свесен дека направил грешка, никогаш нема да си ја признае, а камоли на другите. Во неговата глава, тој е совршен. Побргу ќе му го извадите забот отколку да му извадите зборови од уста кои изразуваат чувства.

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close