ЉУБОВ И СЕКС

Три пози во сексот каде големината е апсолутно неважна

Не ви треба водич за да водите љубов, но некои насоки се секогаш корисни, особено кога станува збор за мажи кои се над или под просечно надарените.


Доколку сакате да доживеете совршен секс со партнерот, тогаш пробајте една од овие пози за љубовниците „големи и мали“.

Најдобрата поза за надарените

Иако големината не игра улога во повеќето случаи, многу е важно и двајцата партнери да се чувствуваат удобно и на крајот да доживеат кулминација. Една од најдобрите пози за многу надарени мажи е кога мажот лежи на негова страна, а жената е вертикално спроти него со раширени нозе така што го прегрнуваат горниот дел од телото на мажот. Оваа поза, иако необична, и овозможува на жената да го контролира својот маж.

Најдобра поза за подпросечните

Со оглед на тоа што е докажано дека и мал пенис може целосно да ја задоволи жената, она што игра голема улога е техниката, односно движењата и положбата. Најдобрата поза е онаа во која мажот доминира, односно во која е над жената. Класичниот „доги стил“ со кружни движења или мисионерската поза во која жената ги држи нозете на рамениците на партнерот се пози кои ќе ја задоволат секоја жена.

Најдобрата поза за оние кои се „брзаат“

За да доживее оргазам на жената и треба повеќе време, а понекогаш се случува партнерот да не може да го дочека тоа време. Позата во која мажот седи на работ од креветот со стапалата на подот, а жената во скут со нозете околу половината и рацете околу неговиот врат е совршен избор за двајцата партнери. Во оваа позиција, триењето е многу слабо, така што предвремената ејакулација речиси сигурно е одложена.

 

Напишете коментар

Back to top button