ЉУБОВ И СЕКС

ДАЛИ СТЕ ГЛАСНИ ВО КРЕВЕТ? Еве што мажите мислат за тоа!

Билко кој звук во текот на сексот е реакција на она што се дешава и на секого му е пријатно.

Никој не сака тишина во креветот, без разлика дали сте маж или жена.

Тишината потсетува на достада и дека нешто не е во ред. Тишината без никаков звук потсетува на љубовник кои само лежи, додека другиот ја врши работата. Било каков звук во текот на сексот е само реакција на она што се дешава и на секого му одговара, дури и најмалиот звук, стенкањето во темницата е знак дека сексот се одвива во прав правец.

DALI STE GLASNI VO KREVETOT

 

Машките сметаат дека жените кои не испуштаат никакви звуци, без разлика на тоа колку се привлечни, заводливи и пожелни, едноставно се досадни. Мажите го гледаат сексот како забава во која сакаат да уживаат, па затоа сакаат да ги слушаат жените во сексот, пишува “Cosmopolitan”.

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close