ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Плавуша прв ден на работа

Плавуша се вработила во фирма како чистачка и првиот ден, шефот веднаш и дава задача:
– Измијте го подот во лифтот!
Плавушата:
– А шефе, само на овој спрат или на сите?

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close