ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Мамец за комарци

Си седеле двајца другари на клупа во парк и едниот почнал нешто да става на клупата. Го прашјва другиот:
– Што е ова, си играш?
– Не, правам стапица за комарци, сега ќе ти објаснам:
– Комарецот напаѓа на солта мислејќи дека е шеќер, потоа е жеден е и му се пие вода, ама во тапата има ракија. Комарецот се зашеметува од ракијата, се сопнува од стапчето и се мава во каменот со глава.

Мамец за комарци

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close