ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Играчка

Учителката на час го прашува мали Ѓокица:
– Ајде кажи ми една реченица со зборот “играчка”?
– Многу сакам тато и мама кога ќе ми купат киндер јајце.
– Ама каде е овде играчката, Ѓокица?
– Па во киндер јајцето наставнилке…

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close