ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Ергенска вечер

Трпе се враќа во раните утрински часови и Трпана нервозно го прашува:
– Кај беше цела ноќ?
– Кај Васко на ергенска вечер…
– И што, си викнавте некоја ороспија и ѝ се изредивте сите?
– Не!
– Како не, мислиш не сум била на ергенска вечер!

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close