ВИЦОТЕКА

ВИЦ: Aмериканец, Mакедонец и Русин во базен

Си биле Aмериканец, Mакедонец и Русин. Биле на базен каде што кога ќе речат нешто, водата се претвара во тoа!
– Македонецот пред да скокне рекол „жени“ и базенот се наполнил со жени!
– Русинот рекол „водка“ и се наполнило со водка!
– Американецот пред да скокне во базенот се лизнал и рекол „oh Shit“, и…

Subscribe
Notify of
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
close