ВИДЕА

Видео кое ќе ве „стопи“ – 12 годишно девојче пее со затворена уста

Нешто од архивата на шоуто „Америка има талент“ но вреди да се сподели. 12-годишно девојче со феноменалната изведба и способност да пее со затворена уста, од стомачната празнина (вентрилокизам) направи вистинска сензација настапувајќи на популарното шоу „Америка има талент“.

Погледнете го нејзиниот настап:

Слични објави