МАКЕДОНИЈА

Утре и задутре во Скопје посебен режим на сообраќај

На 29 и 30 ноември (вторник и среда), во официјална посета на државата ќе пристигне делегација предводена од Претседателот на Сојузна Република Германија.

сообраќај

Од тие причини, СВР Скопје ќе превземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на поширокото централно подрачје на Град Скопје.

МВР апелира до сите граѓани учесници во сообраќајот да се почитуваат наредбите кои ќе ги даваат униформираните полициски службеници.

 

Напишете коментар

Back to top button