ЉУБОВ И СЕКС

Перцепцијата е многу поинаква – еве што жените и што мажите прво забележуваат едни кај други

Научничката Ана Мачин, антрополог од Универзитетот во Оксфорд, собрала бројни студии и разговарала со експерти за нејзината нова книга „Зошто сакаме“ за да ги открие…

Како да препознаете оргазам кај жените: Само еден знак открива дека ја достигнала кулминацијата

Мажи, доколку не сте сигурни дали вашата партнерка достигнала кулминација, обрнете внимание на одредени сигнали кои тоа дефинитивно ќе го откријат. Познато е дека многу…