ЗАНИМЛИВОСТИ

Предложете имиња за трите женски лавчиња коишто се родија во Зоолошката градина Скопје

По повеќе од 20 години, во март годинава во скопската Зоолошка градина се родија три лавчиња. Лавчињата одлично напредуваат под будното око на вработените во Зоолошката…