ЗАНИМЛИВОСТИ

Четири интересни причини зошто мачките сакаат да лежат на чевлите на својот сопственик

Од апостолки, преку сандали и патики, па се до работни чизми. Изгледа дека на мачките човечките обувки едноставно им се неодоливи. Можеби врвките или ремените за чевли ги…