ЗАБАВА

 • Логичка загатка: Кој прв ќе добие пиво?

  Лесна логичка загатка: На фотографијата, четворицалуѓе чекаат пиво. Ако се наточи пиво од горната дадена позиција кај шишето, кој од…

 • ВИЦ: Пијаници

  Разговараат двајца пијаници: Првиот: -Јас сум камен пијан се гледам двојно. Вториот: -Аха, еве ти ги оние илјада денари што…

 • Телефонски повик

  ВИЦ: Стана?

  Се јавува некој човек и вика: – Стана? – Станав!! – Стана?? – Станав бе!!! – Алооо, Стана ми треба!!!

 • Телефонски повик

  ВИЦ: Достава на пратка

  Трпе на телефон со брза поштаво врска со достава на пратка: – Добар ден, кога ќе ми ја донесете пратката?…

 • ВИЦ: Љубов моја, се смееш како сирена!

  Трпе и Трпана се шетаат и Трпе ѝ вели на Трпана: – Љубов моја, се смееш како сирена! А Трпана…

 • ФОТО: Она, кога ќе ти здосади од секојдневните крцкања на спалната :)

  Она, кога ќе ти здосади од секојдневните крцкања на спалната – трајно решение за спална без крцкање:

 • ВИЦ: Кумановaц куде доктора

  Отишја Кумановaц куде доктора и му вика на доктора: – Докторе уапа ме змија! – Куде те уапа? – прашуе…

 • тетовирање

  ВИЦ: Тетовирање

  Влегува дечко во салон за тетоважа: – Повелете! -За мене ТЕНК на целиот грб! После едно 20 минути, мајсторот: -Готовоо…

 • ВИЦ: Плитка река

  Некој селанец сакал да ја помине реката со трактор, ама не знаел колку е длабока. Здогледал некоја плавуша покрај патот.…

 • ВИЦ: Прилепчанец и босанец во воз

  Се возат прилепчанец и босанец во воз. Му здосадило на босанецот и му вели на прилепчанецот. – Окле си? И…

Back to top button