МАГАЗИН

Бојана Скендеровски со преработката на една од најубавите македонски песни „Море сокол пие“ како честитка за Илинден

Со гордост ви го најавуваме најновиот проект направен од душа и со душа, а со потписот на Бојана Скендеровски. Станува збор за преработката на една од најубавите…