#Турлитаваинтервју

Дедо им оддржа лекција на помладата генерација

Годините се само бројка… Комотно може да им држи лекции по кошарка.

Тешко е да си кум во Русија

Русите вадат секакви урнебесни идеи. Таква е и оваа идеја во која кумот влага во фонтана и ги носи младоженците…

Вртевме вртевме, али не запали

Мајстор без ракија не иде, али на овој изгледа ептен му легнала ракијата.

Мачка со нинџа карактеристики

Само уште шурикени да научи да фрла и може официјално да ја прогласиме за нинџа мајстор…

Не толку бистар крадец

И Шерлок Холмс би му завидел на таа интелигенција…

Позитив на денот!

Детево си ужива во својата омилена песна без никакви секирации и грижи.

Највозбудливата вртелешка

Интересна изработена вртелешка во која секој би сакал да седне. Не се препорачува за луѓе кои се плашат од височина.

Тато, тато, повели вода

Ќеркава има мерак да му носи вода на својот татко додека тој работи.

Јака фора: Уринирање во капата на полицаецот

Рекацијата на поминувачите е урнебесна.