#МАКЕДОНИЗАМ#Турлитаваинтервју

ШТО МИСЛИ НАРОДОТ ЗА ВЕНКО ФИЛИПЧЕ ?!

Oвој пат, од случајните минувачи низ плоштад и ГТЦ сакавме да добиеме подетални мислења за министерот Венко Филипче и како се справуваме со целата ситуација во нашата држава.

 

Слични објави