#МАКЕДОНИЗАМ

Ги фати крадците на камера кои сред бел ден пробаа да му го обијат станот.

„Вчера во 15 часот додека не бевме дома, овие двајца крадци влегле и провериле сѐ барајќи злато и пари. За среќа ништо не недостасува, но фактот што успеале да му го исклучат алармот покажува дека се професионалци. Камерата што ја имав скриено во спалната ги сними нивните лица, па полицијата лесно ќе ги пронајде“ – вели сопственикот.

Слични објави