#Турлитаваинтервју

Без дилеми, ова е најненормалниот изведен пенал! Среќата ги прати храбрите

Пеналите се лотарија, кажуваат љубителите на фудбалот. Така и овој пенал изведен во Гана ја потврдува таа теорија. Ова видео мора да се погледне!

Слични објави