#МАКЕДОНИЗАМ

Граѓаните на општина Ресен си играат мајтап со нивниот градоначалник

Исфустрирани од ветувањата на новиот градоначалник, жителите на општина Ресен решија да си поиграат мајтап со него.

Слични објави