#ЗГОТВИТУРЛИТАВА

Трик: Како да отворите вино со запалка?

Интересно видео во кое може да се научи нешто ново. Потребно ви е само шише вино и запалка. Прво ја вадите етикетата од виното, потоа запалката ја доближувате до тапата и кружите минута до две околу неа.

Слични објави