#НЕЧИТАЈ

Правила за престојното светско првенство што секој маж треба да ги знае

Од денес започнува светското првенство во Русија, така да се знае какви ќе бидат деновите, мажите пред телевизор, а жените или во другата соба или воопшто да не се дома. Ова се правилата што секој маж треба да ги знае и што треба да се почитуваат се до крајот на светското првенство.

Слични објави