#ТУРИВАДИ

Студентите му нацртаа на проефесорот мачка на таблата. Погледнете ја реакцијата откако ќе ја избрише

Студентиве направија една недолична, но смешна финта на својот професор. Се згазија од смеење.

Слични објави