#ЗГОТВИТУРЛИТАВА

Како да зготвите мафини на македонски начин ? – Рецепт на македонскиот јутјубер IB

Бобан Бошевски е македонски јутјубер, кој e познат како IB, на својот канал има преку 14,000 следачи. Овој пат тој ни приреди интересно видео во кој тој готви заедно со еден негов другар. Како најлесно да зготвите мафини и тоа на македонски начин? Решението и одговорот го има токму Бобан.

Слични објави