#ТУРИВАДИ

Љубов на прв бакнеж – холандско ТВ шоу

Целта на шоуто е непознати маж и жена се среќаваат прв пат и треба да се поздрават со бакнеж . Ако има хемија, продолжуваат на прв состанок.

Слични објави