#НЕЧИТАЈ

Ким Џонг Ум секогаш со себе си носи ВЦ шолја, причината е тотално бизарна и урнебесна

Прв пат после 1953 година некој од  династијата Ким да ја премине својата граница.

Неверојатна информација која излезе во јавност за севернокорејскиот водач Ким Џонг Ун, за тоалетот што го носи секаде со себе, бидејќи неговата ,,столица” откривала многу за него.
Прв пат после 1953 година, еден од водачите на Северна Кореја ја премина војната линија и зачекорил на територијата на Јужна Кореја, да седне на стол заедно со претседателот на Јужна Кореја, али никако да се согласи да ги користи тоалетите во кои другите се олеснуваат.
Водачот на Северна Кореја има свој тоалет со кој патува секогаш и секаде- се изјаснил бившиот командант на севернокорејската војска Ли Јун Кеол.
Ким Џонг Ун во поголемиот број на возила има вградени тоалети, а причината е во најмала рака чудна.
Неговата столица содржи информации за неговата здравствена ситуација, така да не можел да ја остави секаде- изјавил повторно Ли.

Слични објави