Зошто возилото треба да биде третирано во автопералната во СЦ Јане Сандански?

Автопералната Sonax при СЦ Јане Сандански е единствената која има 8 боксови и возилата се перат истовремено. Затоа, нашата автоперална ќе го испере вашето возило за кратко време. Работи со најквалитетни средства за автокозметика и е вистинско место за одржување на хигиената на вашето возило.

Додека го чекате вашето возило повелете и опуштете се во кафе-бар Бајка или кафе-бар Тенис парк каде добивате 20% попуст за пијалаците и времето ќе помине брзо додека го чекате автомобилот да се испере.
Но, тоа не е сѐ! Со 5 перења на вашето возило, шестото е гратис! А, доколку го исперете 10 пати, добивате гратис ВИП перење.

Подарете му одличен третман на вашиот автомобил во SONAX.

За повеќе информации посетете ја нашата веб страница www.scjanesandanski.mk, или следете нè на Facebook и Instagram.

loading...

КОМЕНТАРИ