Зошто кетерингот треба да ви биде од хотел Руссиа?

Било да подготвувате новогодишна забава, роденден, прослава, да организирате забава од било кој вид или треба да обележите некаков јубилеј, на Вас е да подготвите сè: да го прилагодите просторот, да подготвите музика, да обезбедите пијалаци. Ние ќе Ви помогнеме од списокот да отстраните барем една обврска – највкусните канапеи чекаат на Вас во хотел Руссиа. Вие само опуштете се и уживајте во својата забава.

ketering-russia

Нашата филозофија е да сервираме убава, вкусна и свежа храна. Богатство на бои, вкусови и свежина е она што ја краси храната која ја подготвува персоналот во хотел Руссиа. Поради ваквото деловно работење, клиентите ни ја доверуваат оргнизацијата на важни настани, затоа што знаат дека ќе го дадеме најдоброто за сè да помине незаборавно.

hotel-russia

Особено сме специјализирани за подготовка на кетеринг за семинари, конгреси, коктели, промоции, како и за корпоративни прослави. Уживајте во најдобрите понуди од хотел Руссиа. За повеќе информации ве очекуваме на 072/246-085.

loading...

КОМЕНТАРИ