Зошто да го изберете Sky bar за успешна деловна зделка?

Подготовката на сите предуслови за успешна бизнис зделка, препуштете им ја на оние кои знаат како тоа да го изведат на највисоко ниво. Тимот на Sky bar во Hotel Russia & spa знае како се станува успешен, па со сигурност може да очекувате позитивен исход од Вашиот деловен ручек.

Зошто  Sky bar? Затоа што до тука може да се дојде од сите делови од Скопје со обезбеден бесплатен паркинг простор. Ова место е  прибежиште од претстојните топли денови благодарение на одличната климатизација. На гостите на располагање им е мултифункционалниот простор кој се прилагодува на потребите. Љубезниот и професионален персонал ќе обезбеди врвни услови за успешен бизнис. За галантен крај, обезбeден Ви е подарок за Вашиот бизнис партнер – спа карта со 20% попуст. Актуелната понуда е со 10% попуст во период од 12 до 17 часот.

 

Не случајно Sky bar во Hotel Russia & spa го понесе епитетот „најдобар меѓу најдобрите“ за 2016 година. За повеќе информации јавете се на 071 235 815.

loading...

КОМЕНТАРИ